fbpx


Često postavljana pitanja

Gdje se održavaju radionice?

Na području Sv.Duh/Črnomerec/Podsljeme. Točno mjesto održavanja biti će objavljeno uskoro.

Koliko traju radionice i u kojim terminima?
 • Radionice: dva školska sata, jednom tjedno. Točni termini će biti objavljeni uskoro.
 • Kampovi: cjelodnevni/poludnevni, radnim danom za vrijeme školskih praznika.
Kako mogu rezervirati mjesto?

Mjesto je rezervirano poslanom prijavnicom i uplatom cijene programa. Podaci za uplatu i link za prijavnicu biti će Vam poslani na e-mail.

Koja je cijena?

Cijena je navedena unutar opisa svakog trenutno dostupnog programa.

Da li je potrebno predznanje?

Ukoliko je za određeni program (modul ili kamp) potrebno predznanje, navedeno je u opisu pojedinog programa.

Kako mogu prijaviti dijete?

Trenutno su dostupne neobvezujuće prijave interesa kako bismo Vas mogli pravovremeno kontaktirati čim će sljedeći dostupan program biti objavljen.

Što će naučiti moje dijete?

Ovisno o odabranom programu (modulu, kampu), dijete će steći znanja iz robotike, elektronike, informatike, računalnog razmišljanja, programiranja, primjene tehnologije te vještina poput problemskog i kritičnog razmišnjanja, suradnje, upornosti i komunikacije.

Koji je princip rada/kako izgledaju radionice?
 • Učenje kroz primjenu, stvaranje i igru
 • Mi ne predajemo, već djeca uče uz nas, aktivnim sudjelovanjem.
 • Djeca će upoznati nove pojmove, principe i trendove kroz pomno pripremljen kurikulum i odabir kombinacija metoda poučavanja kako bi se osigurala dječja zainteresiranost i pažnja, razumijevanje i pamćenje. Uz praktičan rad izrade i programiranje robota, koristit ćemo igre, natjecanja, video i fotografiju, demonstracije primjera, suradnički i projektni rad, pitalice, mozgalice, pošalice i entuzijazam. Važno nam je da djeca s naših druženja ponesu sa sobom razumijevanje osnova od kojih je izgrađen ili programiran njihov robot, da prepoznaju primjenu u stvarima oko sebem odnosno da steknu znanja, interes i samopouzdanje koje će im omogućiti  da i sami stvaraju svoje tehnološke kreacije. Dodatno, učit ćemo i engleski.
 • Individualni rad i rad u parovima
 • Mogućnost kupnje robota na kraju programa
Koliko su velike grupe?

Grupe su od 6 do 12 djece.

Tko je razvio kurikulum?

Kurikulum i plan radionica pripremila je i kontinuirano poboljšava diplomirana inženjerka elektrotehnike i računarstva s dodatnim pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkim obrazovanjem za učiteljicu; majka troje djece s višegodišnjim iskustvom rada u informatičkim tvrtkama.

Da li je moguć povrat uplaćenog u slučaju nepredviđenih okolnosti?

U slučaju kada dijete ne boravi u Kampu uzastopno tri ili više dana, roditelji imaju pravo na povrat polovice uplaćenog, a neiskorištenog iznosa za razdoblje kada dijete nije boravilo u kampu, isključivo na temelju liječnike potvrde o bolesti djeteta.
U slučaju odustajanja od Kampa više od 14 dana od dana počeka Kampa, a prethodno izvršene uplate, roditelji imaju pravo na povrat polovine uplaćenog a neiskorištenog iznosa.
U slučaju kada organizator mora otkazati realizaciju programa radi izvanrednih okolnosti, roditelji imaju pravo na povrat cjelokupnog uplaćenog a neiskorištenog iznosa.

Pitajte nas!

  Izjava o zaštiti osobnih podataka
  Potvrdim da sam pročitala Izjavu o zaštiti osobnih podataka

  Demos

  Color Skin

  Header Style

  Layout

  Wide
  Boxed